MAFIA
RPG – Dračí doupě.
Menu

Bar u Betty 4.9.2016

… zaměstnanci

Všechny dívky v klubu jsou tanečnice, zpěvačky nebo jiné vystupující, působí i jako společnice, do prostituce je zde nikdo nenutí, mají-li zájem si přivydělat ať dělají, co uznají za vhodné.

Betty
(Oficiálně majitelka klubu, funguje jako manager, barman)

 

 

 

 

 

Betty je 49 let, ve 27 se zamilovala do ženatého muže Cantona Claye, který jí sliboval, že se rozvede. Po pár letech marného čekání zda se rozvede, neočekávaně Betty otěhotní. Její těhotenství se stalo pro ní nadějí, že se Clay rozvede, konečně rozhoupe a svoje manželství ukončí, až o miminku uslyší. Jeho reakce však byla opačná, po několika fackách a nadávkách, že je coura a dítě si upíchla s cizím chlapem se Betty ztratí v oparu alkoholu a při jedné cestě opilá nabourá, přijde o dítě a o nohu, kterou měla nehodou rozdrcenou. Po měsících, kdy se Betty dává dohromady se dozvídá, že už nemůže mít děti, poté zanevře na muže.

 

Kostlivec ve skříni: I přesto, že milovala Cantona dala Betty přednost ženám a je lesba.

 

Madlen

 

 

 

 

 

Madlen je 31 let, pochází z Německa. K Betty se dostala kvůli svému muži, který byl opilec a neustále jí mlátil. Madlen po jedné nakládačce utekla. S Betty se potkala Madlen na radnici, kam Betty šla potrápit uředního šimla a Madlen sháněla na nástěnce místo učitelky. Madlen je velice sečtělá a chytrá ženská. Cituje řecké filosofi Aristotela i Platóna. Nejraději má citát od Aristotela ”Největší hloupost je diskutovat o hlouposti s hloupými. “

 

Kostlivec ve skříni: Toho večera, kdy jí znovu manžel tak surově zbil a pak lehl do postele a tvrdě usnul se Madlen rozhodla, že muže zabije a do nápoje, který mu připravila na stůl k jídlu, mu dala jed. V domnění, že ho zabila, utekla.

 

Lolla

 

 

 

Lolle je 22 let, je nejmladší ze všech slečen u Betty. Pochází z Texasu, kde mají její rodiče farmu s kravami. Lolla měla domluvený sňatek se sousedovým synem, aby se rozšířili polnosti a lesy. Její sen však nebyly krávy a hnůj, ale film, chtěla být herečkou, chtěla žít noční život ,proto utekla do New Yorku.

 

Kostlivec ve skříni: Tvrdí, že režisér u kterého byla na konkurzu jí hledá tu správnou roli, pravda je však taková, že už na prvním konkurzu jí řekli, že je prkno a pro film nepoužitelná a má se vrátit zpátky ke kravám.

 

Gizzele

 

 

 

Gizzele je 28 let, pochází z Francie odkud přijela se svým bohatým otcem. Ten po pár měsících těžce onemocněl a zemřel. Na Gizzele přišly úřady, aby poplatila po otci dluhy za doktory, které čítaly více než měl otec v cenných papírech a v nemovitostech. Přišla tak během dne o otce i o veškeré finance a zázemí, které si s sebou přivezli. Finanční situace ji zavedla k baru u Betty.

 

Kostlivec ve skříni: Má schované šperky po matce v malé šperkovnici, ke které se teď nedostane protože je ukrytá na půdě v domě ze kterého jí vyhodili.

 

Gretchen

Gretchen  je 25 let, pochází z malé horské vesničky ve Švédsku, kde mají rodiče malé hospodářství. Do NO přijela pomoci své nemocné tetě, která jí však vyhodila, Gretchen už byla v té době těhotná a bála se vrátit domů, s pomocí jeptišek porodila zdravou holčičku. Aby mohla s dcerou žít lepší život přijala místo u Betty, kde se snaží vydělat nějaké peníze.

 

Kostlivec ve skříni: Gretchen má 3 letou dceru, kterou má schovanou u jeptišek v klášteře Sv. Clare

 

Juma

Jumě je 27 let, pochází z NO, na západě koupil otec farmu s drobným pernatým zvířectvem, tam žije se svou ženou a mladším synem. Je to rodina, která využila svobody po občanské válce. Juma je domina má ráda, když má nad mužem navrch. Juma si zakládá na tom, že k sexu většinou nedojde. Vybírá si takové partnery, kteří si libují v SM praktikách.

 

Kostlivec ve skříni: Je zamilovaná do Johana.

 

Jenny

 

 

 

 

Jenny je 26 let, pochází z New Jersey, je z chudé rodiny a než aby žila v bídě a chudobě rozhodla se vydělávat svým tělem. Nejdříve to zkoušela na ulici, ale ta byla mnohdy moc tvrdá a místo peněz Jenny utržila monokla. Jenny chtěla k Betty, proto za ní neustále chodila a žádala o místo. Betty nakonec ustoupila a Jenny přijala.

 

Kostlivec ve skříni: Nemá.

 

Johan Rimmer

(Jeden z hlavních vyhazovačů, klub zná důkladně to samé i zdejší personál, štamgasty. Jeho tvrdé pěsti ještě nenašly soupeře.)

Johanovi je 35 let, pochází z Německa, informaci o svém odjezdu z rodného Německa podává tak, že chtěl maminku a sestru zachránit před předpokládaným vpádem ruských vojsk z východní fronty od Prusů. U matky žije se svou sestrou, je jí 25 let a pracuje jako šička. Matka je vůdčí člen rodiny, určuje co, kdy, kdo a kam může jít.

 

Kostlivec ve skříni: Z Německa utekl, protože se bál, že bude odvedený jako voják na západní frontu. Viděl mnoho vojáků, kteří se vraceli s ovázanou hlavou, bez končetin, psychicky na dně. Slyšel vyprávění jak přežívají v zákopech, obklíčení nepřátelskými vojsky.